Raportointi, raportit

Raportti

Tämä sivu sisältää ohjeita Yrityskummeille mentorointien raportoinnista ja raportin tekemisestä

Yrityskummi, muista raportoida säännöllisesti! Yrityskummien portaali antaa helpon tavan pitää kirjaa mentoroinneista.
Kun teet raporttia niin laita jokainen tapahtuma erillisenä raporttina. Erillisiä tapahtumia ovat esim. mentorointi, mentorointiin valmistautuminen, puhelut, Spostit jne.
– Kirjaudu portaaliin -> www.yrityskummit.fi     Kirjaudu sisään omilla tunnuksillasi.
– Mene kohtaan -> Yrityskummipalvelu. Sen alla näet kaikki ne yritykset jotka ovat sinulla mentoroitavana.
– Yrityksen tietojen oikealta puolelta valitse Muokkaa 

Avautuvasta ikkunasta ylhäältä valitse Tuntiraportointi. Valitse Lisää tuntiraportti

Alasvetovalikosta Tunnit ja valitse käytetty tuntimäärä.

BPVM kohdasta valitse mentorointitapahtuman päivämäärä.

Kuvaus -kent Tekstiä voi olla vaikka kuinka paljon. Käytä Kuvaus -kenttää muistikirjana johon olet kirjoittanut sen mitä on tehty ja/tai sovittu mentorointi tapaamissa. Ennen seuraava tapaamista tarkista sieltä edellisen kerran asiat ja sovitut tehtävät. Käytä raportoinnissa niitä mentoroinnin alussa sovittuja tavoitteita, päivitä niiden tilanne. Tällä tavalla seuraat mentorointisi etenemistä.

Raportti kannattaa tehdä heti kun mentorointi tai muut mentorointiin liittyvät asiat on tehty. Hyvä tapa on täyttää raportti mentoroinnin aikana jos on nettiyhteys. Jos ei ole nettiyhteyttä niin sitten tee muistiinpanot esim. Word, Notes tai muistio dokumenttiin josta sitten kopiot tiedot portaalin ao. yrityksen raporttiin.
Sovitaan raporttien tekemisen tavoitteeksi se, että tietokannassa aktiivisten casien raportit ovat aina ajantasalla.

Kun mentoroinnin tavoitteet on saavutettu ja mentorointi päättyy, niin täytä raportti mitä yrittäjän kanssa on sovittu ja miksi mentorointi päättyi. Sovi aina mentoroinnin päättymisestä yrittäjän – aktorin kanssa.

Mentoroinnin päättäminen. Mene Yrityskummipalvelut sivulle ja ao. casen nimen oikealta puolelta Toimenpiteet alta valitse Aseta päättyneeksi  Paattynyt
Odota hetki jotta päivitys tallentuu.

Lopuksi lähetä Sähköpostilla tieto Alueyrityskummille tai ao. Yhtteyskummille päättyneestä mentoroinnista sekä tietokannassa oleva yrityksen ja yrittäjän nimi. Sekä tieto koska mentoroinnin päättymisestä on sovittu yrittäjän kanssa.