Yhteistyö

Yhteistyössä

Helsingin Yrittäjät ry on Helsingissä toimivien pk-yritysten edunvalvonta- ja palvelujärjestö. Olemme elinkeinoelämän suurimman keskusjärjestön Suomen Yrittäjien aluejärjestö, jolla on yhdeksän paikallisyhdistystä Helsingissä. Vaikutamme helsinkiläisten yrittäjien toimintaedellytysten parantamiseksi ja tuotamme monipuolisia palveluita noin 5500 jäsenyrityksellemme.

Lauttasaaren Yrittäjät ry Helsingin Yrittäjät – Lauttasaari ry toimii Lauttasaaressa toimivien pienten ja keskikokoisten yritysten ja yrittäjien yrittäjä-, elinkeino- ja työnantajapoliittisena etujärjestönä.

Invalidiliiton hallinnoima Yritystä!-hanke. Yritystä! -hankkeen tarkoituksena on kehittää ja edistää vammaisten henkilöiden työllistymistä yrittäjyyden avulla, tukea vammaisten yrittäjien hyvinvointia ja jaksamista. Edistämme yrittäjien verkostoitumista ja uusien yritystoimintojen syntymistä.
Projektin kohderyhmät ovat työikäiset vammaiset henkilöt ja vammaiset yrittäjät, TE-toimistojen yritysneuvojat, uusyrityskeskuksien, yrittäjäyhdistysten sekä yrityshautomoiden henkilöstö. Palvelemme suomeksi, ruotsiksi ja suomalaisella viittomakielellä.