Yhteistyö

Yhteistyössä Pääkaupunkiseudun Yrityskummit ry:n kanssa toimivat yritykset

Aperyco Oy
Olemme vuonna 2017 perustettu hoiva-alan yritys. Alkuvuodesta 2019 laajensimme toimintaamme henkilökohtaisen avustamisesta ikääntyneiden päivätoimintaan, kotihoitoon ja omaishoidon sijaistukseen.
Meillä on vahva halu auttaa ja tehdä asiakkaiden arjesta parempaa. Kohtelemme asiakkaita kuin omaisiamme!

Keimo Kaunisto
toimitusjohtaja
www.aperyco.fi
Helsinki


Laki- ja yrityspalvelu Laininen Oy
Toimistoni tarjoaa oikeudellista neuvonantoa listayhtiöille, pääomasijoitusyhtiöille, sijoituspalveluyrityksille ja muille säännellyille toimijoille sekä pienille ja keskisuurille yrityksille.

www.laininen.fi

Jenni Laitinen
Perustajaosakas, juristi
Vantaa


Protukku Oy
Protukku tarjoaa korkealaatuisia työturvallisuuden merkkituotteita työvaatteista ja työ- ja turvakengistä henkilösuojaimiin.

Olemme luotettava suomalainen perheyritys, palvelumme on joustavaa ja toimituksemme nopeita – hyllytuotteet asiakkaalla jo muutamassa päivässä. Asiakkainamme on kotimaisia pk-yrityksiä sekä julkishallinnon toimijoita.

Myymälämme palvelee Pitäjänmäen yritysalueella osoitteessa Valimotie 21, Helsinki. Verkkokauppamme palvelee 24/7 paikasta riippumatta.

www.protukku.fi

Päivi Himberg
Verkkokauppa

Marja Eronen
Toimitusjohtaja, taloushallinto


Valkku.io

#Liitutaulu, joka pitää sisällään asioita mm. yrittämisestä, liiketoiminnan kehittämisestä ja hallitustyöstä. Ja monesta muusta asiasta. Let’s Network!

Sivun ylläpitäjä on @Esko1st

www.valkku.io


Suomen Vammaisyrittäjät ry

Suomen Vammaisyrittäjät on toukokuussa 2019 perustettu yhdistys, joka on edistämässä vammaisten yrittäjien yhteistyötä ja toimintaverkostoja. Suomen Vammaisyrittäjät ry on edunvalvontayhdistys. Yhdistys tekee tiivistä yhteistyötä Invalidiliiton ja muiden vammaisjärjestöjen kanssa.

www.vamy.fi

Siirry sivun alkuun